Winnaar AM I Included?

Winnaar AM I Included?

“De jury van de prijsvraag AM I included? stelde zichzelf de vraag: welke partij kan AM echt verder helpen om een inclusieve stad te realiseren? Daarbij valt unaniem de keuze op de visie van Camila Pinzon Cortes en Pepijn Verpaalen (URBANOS). Dit team slaagt erin om AM anders te laten denken over wie zijzelf is en wie de ander is in de stad. Het centrale begrip ‘empathie’ (voor álle partijen die bij een gebied zijn betrokken) is het startpunt voor een gezamenlijke ontdekkingstocht. De stappen die het team voorstelt, kunnen in de praktijk goed worden uitgewerkt tot een AM-methode,waarbij het gehele bedrijf wordt betrokken. Daarmee komt URBANOS als winnaar van deze matchmaking tevoorschijn”. 

Mooie woorden en natuurlijk zijn wij enorm enthousiast dat wij met onze inzending “Wrijven van subculturen” de internationale prijsvraag AM I included? over de inclusieve stad hebben gewonnen. De prijsvraag had meerdere stappen; het formuleren van een visie, het mondeling presenteren en de laatste vier partijen hebben nog deelgenomen aan een matchmaking om de visie met de jury te bespreken. De prijsvraag is door gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM uitgeschreven met als doel innovatie over inclusiviteit in de stad te versterken.

Benieuwd naar de visie, het juryrapport van AM I included? of wat de pers over de prijsvraag heeft geschreven, klik dan op onderstaande links:

Update 22 maart 2019: Op de website is een interview met ons verschenen in de serie Inspired By. Klik hier voor het interview.

De winst bestaat uit het uitwerken van de visie en de aanpak op een nog nader te bekend maken locatie, dus volg ons op twitter of facebook om up-to-date te blijven.

@credit foto: AM

2019-03-28T13:47:53+00:00 december 3rd, 2018|Amsterdam|Reacties uitgeschakeld voor Winnaar AM I Included?