Presentatie BiciBizi

Presentatie BiciBizi

Ook de Basken willen meer gaan fietsen en daarom organiseert de krant El Diario Vasco op 26, 27 en 29 mei BiciBizi in San Sebastian en de provincie van Gipuzcoa. In het hele provincie vinden activiteiten plaats rondom fietsen en één van de hoofdactiviteiten is het opening forum.

Namens de Dutch Cycling Embassy spreekt Camila Pinzon op 26 mei 2017 over de Nederlandse en Amsterdamse fietscultuur op BiciBizi. Zij spreekt natuurlijk over het feit waarom fietsen zo populair is in Amsterdam, maar ook wat de kansen zijn voor de economie, gezondheid en toerisme. Hierbij is voor ons natuurlijk ook van belang hoe stedenbouwkundig gezien het fietsen ingepast kan worden in de stad zodat fijnere fietsstraten, gezonde wijken en leefbare steden tot stand komen. Voorafgaand aan het evenement is een interview met Camila Pinzon geplaatst. Klik hier om het interview online te lezen.

bicibizi-logo

2017-07-06T13:23:57+00:00 mei 15th, 2017|Amsterdam, Inspiratie, Internationaal, Lezing, Stedelijke ontwikkeling, Stedenbouw|Reacties uitgeschakeld voor Presentatie BiciBizi