Presentatie Inclusieve Stad Provada

Presentatie Inclusieve Stad Provada

Vorig jaar lanceerde AM op de Provada de prijsvraag Am I  Included? over de inclusieve stad. Deze prijsvraag wonnen wij en AM wilde de resultaten van de prijsvraag en de geleerde lessen over de inclusieve stad graag delen.Het beste moment hiervoor was natuurlijk de Provada 2019.

AM trapte de kennisdeling af met een inleiding van Hilde Blank. Zij vertelde de aanleiding van de prijsvraag en waarom de inclusieve stad belangrijk is voor AM. Wij hebben vervolgens onze visie van de inclusieve stad uitgelegd en laten zien hoe wij onze aanpak aan het toepassen zijn. In onze visie “Wrijven van subculturen” zoeken wij naar wat mensen gezamenlijk doen en hoe deze activiteiten een startpunt kunnen zijn voor de ontwikkeling van een openbare ruimte en een gebied. De eerste vingeroefeningen zijn afgerond en binnenkort beginnen we aan een groter project binnen AM met onze aanpak.

AM heeft de resultaten van de prijsvraag over de inclusieve stad is samengevat in de publicatie “Samen Stad Maken”. Deze publicatie werd feestelijk gepresenteerd op de Provada en uitgedeeld.

2019-06-11T11:27:05+00:00 juni 11th, 2019|Lezing|Reacties uitgeschakeld voor Presentatie Inclusieve Stad Provada