Prosperity bij de BNA Inspiration Day

Prosperity bij de BNA Inspiration Day

Mini-update, 26 november: Van de BNA Inspiration Day is een verslag gemaakt. Klik hier voor meer info. Ook van de sessie Prosperity die wij samen met Yvette Entius (Dutch Embassy Copenhagen, Business Development Nordics & Baltics) begeleidde is een verslag gemaakt (klik hier).

De tweede ‘MakeHappen!’ International Inspiration Day vindt plaats op 23 september 2016 tijdens de Unseen Photo Fair & Festival op het Westergasterrein in Amsterdam. Reserveer deze datum dus vast in de agenda.

Vorig jaar diende het AFFR als decor voor de MakeHappen! Inspiration Day. Dit jaar is er gekozen voor de inspirerende fotobeurs Unseen met de uitstraling van een festival. De ideale setting voor een dag waarin verbeeldingskracht en ondernemen in het buitenland centraal staan. Tijdens de MakeHappen! Inspiration Day reis je af langs de verschillende festivallocaties waar verschillende break-through sessions worden gehouden. Pepijn Verpaalen van URBANOS is host van de sessie Prosperity. Onze avonturen in het buitenland en de recent verschenen publicatie Buiten de Grenzen kleuren zijn de aftrap van de sessie.

Daarbij kun je deelnemen aan netwerkmomenten en sluiten we af met een (netwerk-)borrel.

Waar is het?
Westergasterrein, Amsterdam

Wat zijn de kosten?   
BNA-leden 75 euro
Niet BNA-leden 150 euro
Prijzen zijn inclusief lunch en netwerkborrel.

Inschrijven
Schrijf u direct online in via www.inspirationday.nl

Afbeelding is een kopie van de BNA-website.

2017-05-19T10:08:45+00:00 september 8th, 2016|Architectuur, Bureau, colombia, Inspiratie, Internationaal, Lezing|Reacties uitgeschakeld voor Prosperity bij de BNA Inspiration Day