Kansen voor design, architectuur en stedenbouw in Colombia?

Kansen voor design, architectuur en stedenbouw in Colombia?

In opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) hebben wij de kansen onderzocht voor designers, stedenbouwers en architecten in Colombia. Na meer dan 50 interviews in Colombia en Nederland en deskresearch is duidelijk dat Colombia kansen biedt, maar dat ontwerpers wel goed voorbereid aan de slag moeten. Het rapport geeft inzicht in het Nederlandse aanbod vanuit de genoemde sectoren, de Colombiaanse vraag en een strategie om de match te maken.

De resultaten zijn april begin gepresenteerd aan de deelnemers van de handelsmissie voor dezelfde doelgroep naar Colombia en tijdens de FILBO in Bogotá. Een exemplaar van het rapport kunt u downloaden via de site van RVO.

De handelsmissie die op het rapport volgde was een groot succes. Twintig creatieve bedrijven hebben in de week van 18 april de markt verkent via gesprekken met potentiële klanten en samenwerkingspartners.

2016-05-11T13:25:07+00:00 mei 11th, 2016|Architectuur, colombia, Internationaal, Management en advies, Onderzoek, Stedenbouw|Reacties uitgeschakeld voor Kansen voor design, architectuur en stedenbouw in Colombia?