Blauwe Kamer publiceert Circulair Wielwijk

Blauwe Kamer publiceert Circulair Wielwijk

In het maart nummer van het stedenbouwkundig tijdschrift Blauwe Kamer is ons project over de circulair Wielwijk gepubliceerd. In het ontwerpend onderzoek voor het College van Rijksadviseurs was het doel om met de circulaire economie sociaaleconomische kansen in een wijk te creëren. We hebben daarom na een analyse van de stromen vooral ingezet op de talenten van de wijkbewoners en de initiatieven die al speelden. De stromen, talenten en initiatieven zijn gebundeld in ‘hubs’ waar circulaire activiteiten tot stand komen die bijdragen aan de sociaaleconomische positie en de ruimtelijke kwaliteit van de wijk. U kunt het rapport downloaden door hier te klikken.

Bent u geïnteresseerd in de circulaire economie, kijk dan ook eens naar onze projecten over de circulaire haven van Amsterdam, workshop over de circulaire economie en de herontwikkeling van een winkelcentrum. Wilt u ook uw wijk of stad circulair maken, neem dan zeker contact met ons op. Afhankelijk van uw ambitie maken wij graag een lange termijn strategie met concrete acties waarmee morgen gestart kan worden.

2018-07-17T09:58:12+00:00 juli 17th, 2018|Duurzaam, Inspiratie, Onderzoek, Stedelijke ontwikkeling|Reacties uitgeschakeld voor Blauwe Kamer publiceert Circulair Wielwijk